12 km - Anlooërdiepje - Anloo

 • Afstand: 12 km (in te korten naar 7 km)
 • Markering: blauwe paaltjes
 • Start: vanaf de parkeerplaats naast het infocentrum van Staatsbosbeheer aan de Lunsenhof in Anloo
 • Bijzonderheden: de route volgt de stroom van het Anlooërdiepje
 • Route in Google Maps
 • Beheerder: Staatbosbeheer
Meer foto's

6 opmerkingen:

 1. Wij hebben deze route gisteren gewandeld, prachtige natuur! Maar we gingen wat de route betreft wel de mist in, op een gegeven moment werden de paaltjes lichtblauw, we begrepen dat niet, maar we dachten de donkerblauwe verf was zeker op.......uiteindelijk kwamen we ik weet niet waar uit en bleken we vele kilometers van het beginpunt verwijdert te zijn, waardoor we ipv 12 zeker 25 km hebben gewandeld. En dat was de bedoeling niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet exact waar je fout bent gegaan, je zag lichtblauw linksaf gaan. Als je goed om je heen had gekeken had je verderop nog een lichtblauwe gezien en dus geweten dat je die niet moest volgen, bij die lichtblauwe verderop staat ook de donkerblauwe... jammer, heb je het stuk met de vlonders gemist! Groet Inge

   Verwijderen
  2. Bedankt voor deze opmerkingen. Mijn man en ik hebben hem gisteren gelopen. Op het benoemde punt gekomen zijn wij verder gelopen en zagen idd een li.blauw en do.blauw paaltje staan. Prachtige route.

   Verwijderen
 2. Wij waren blij met bovenstaande opmerkingen. Je ziet op dat punt idd nog een li.blauw paaltje verderop. Wanneer je erheen loopt zie je de do.blauwe paal ook staan, mooie wandeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij waren blij met bovenstaande opmerkingen. Je ziet op dat punt idd nog een li.blauw paaltje verderop. Wanneer je erheen loopt zie je de do.blauwe paal ook staan, mooie wandeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lichtblauwe paaltjes zorgen idd voor verwarring. Rechts van het 2e paaltje staat achter een bosje de juiste donkerblauwe.

  BeantwoordenVerwijderen