12,5 km - Borger - Bijvoetpad


  • Afstand: 12,5 km
  • Markering: 6 hoekige ANWB borden
  • Start: vanaf de Tourist Info aan de Hoofdstraat 55 in Borger
  • Deze wandelroute leidt u vanuit Borger langs het Hunebedcentrum over de landerijen naar Drouwen. Hier kom je onderweg diverse hunebedden tegen en gaat de route langs het Drouwenerzand. Vanuit Bronneger gaat een groot gedeelte van de route langs het kanaal Buinen-Schoonoord. Lees hier meer over deze route en bekijk hier de kaart.
  • Bron: ANWB
Meer foto's

2 opmerkingen:

  1. Vandaag deze route gelopen. Mooi maar best zwaar. Vooral in het tweede gedeelte gaat de route over grasland. Daar hebben we toch even getwijfeld of we goed zaten maar dit wordt in de beschrijving genoemd. Hoe lang dat stuk is weet ik niet maar zeker wel 2 km. En de start was een beetje lastig. Het info centrum was zo gevonden maar het eerste bordje niet. Even binnen gevraagd en je moet gewoon de stoep volgen langs het hotel / restaurant. En bij het eerste hunebed maakt het niet uit, zowel links als rechtsom kom je op hetzelfde punt en zie je weer een bordje. Zeker een aanrader maar het moet niet te warm zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een aanvulling op wat ik hier boven heb geschreven. Het vermelde adres van het info centrum is niet Hoofdstraat 55 maar 25. Maar zoals ik al zei, was ook vandaar niet moeilijk te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen