15,5 km - Westerbork - Zwiggelte

 • Afstand: 15,5 km (ook in te korten naar 7 km of 13,3 km wanneer je vanaf Zwiggelte deze route volgt)
 • Markering: 6 hoekige ANWB bordjes
 • Start: parkeerplaats Tourist Info Westerbork,  Hoofdstraat 16 in Westerbork. Vanaf de Tourist Info volg je de Hoofdstraat richting de kerk. Onderweg kom je dan vanzelf de 6-hoekige markeringsbordjes tegen.
 •  Deze wandeling volgt voornamelijk de paden door en rondom Westerbork en Zwiggelte. Lees hier meer over deze route.
 • Routekaart in Google Maps
Meer foto's

3 opmerkingen:

 1. Mooie wandeling, gestart in Westerbork. Er mist 1 paaltje op punt net over het westerborkerstroom, voor wandeling rechtsaf slaan hierna kom je de anwb borden gewoon weer tegen. Halverwege punt koffie drinken bij café de klipper. Let op, op maandag en rest vd week open maar op dinsdag gesloten. Op einde wandeling kom ne terug in Westerbork hier kun je de anwb borden gewoon volgen het dorp weer uit in tegenstelling tot de route kaart, hierop mist de laatste lus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Afwisselende tocht. Jammer dat de Klipper gesloten was zondagmorgen om 11.00 uur. Verder geen horeca onderweg. Daarom wel zelf eten en drinken meenemen. De tocht gaat in Zwiggelte over de Goornweg naar het Kerkpad en vervolgens kom je bij de Westerse. Bij die driesprong ontbreekt een bord. Houdt daar links aan weer terug naar Zwiggelte en je komt weer op de route. Deze lus staat niet op de biijbehorende routekaart in Google Maps.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Klipper is nu gelukkig open. Het is zondag en we drinken heerlijke koffie met gebak op het terras.

   Verwijderen