7 km - Grolloo - Veenpluisroute


3 opmerkingen:

  1. J van den berg4 mei 2013 om 06:07

    We konden de parkeerplaats niet vinden maar hebben de auto aan het ei de van de Uteringsweg gezet. Dit is halverwege de route. Route is goed aangegeven. Mooie afwisseling bos en veenplassen. Plekken ook met mooi mos tussen de dennenbomen. Verrassend was de brug over de veenplas. Mooie route alleen lopen van Uteringsweg naar zandspeelplaats totaal geen bankje te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige wandeling door zeer afwisselend gebied, uitstekend bewegwijzerd in één richting vanaf de parkeerplaats aan Blankeveen. Het is de moeite waard om de beschrijving van de wandeling te downloaden vanaf http://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/hart-van-drenthe/routes. Hierin staat extra informatie die correspondeert met genummerde paaltjes langs de route.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende wandeling. Bos en open veld wisselen elkaar af. Deze route gelopen op een zeer zonnige dag. Het is aan te raden kleding met lange mouwen te dragen (had ik dus niet, ben heel wat keren gestoken door muggen o.i.d.). Op een deel van de route moet je je mobiel uitzetten ivm Radiotelescoop Westerbork, maar je komt geen bordje tegen wanneer je die weer aan mag zetten. Een heerlijke wandeling met behoorlijk wat bankjes onderweg! Voor herhaling vatbaar.

    BeantwoordenVerwijderen